Wednesday, October 10, 2012

Hot MoJo

Testade idag, för jag upplever själv att jag behöver rörlighet i min stela kropp. Och att få in mer alternativ träning nu när jag blivit skrivbordsråtta. Jag var lite nervös innan passet för att alla skulle var superyogisar och att jag inte skulle fixa värmen. Men det gick bra. Jag är visserligen otroligt stel i höfterna och baksida lår men annars gick det över förväntan. Svetten rann i floder, jag har aldrig svettats så mycket någonsin. Det var jobbigt med värmen men det vete katten om det inte är bra mycket jobbigare att springa intervaller en varm förmiddag i juli. Jag kommer att försöka gå på det här en gång i veckan under hösten i alla fall, så bra var känslan och passet gick fortare än jag vågade hoppas på. Det är annars ett dåligt tecken när jag tittar på klockan var 10:e minut och undrar om det inte har en timme snart.

2 comments:

 1. Ibalnd känner majg mig så gammal. HotMoJo har jag aldrig hört talas om så jag tänkte prata om det jag kan.... :-).

  Vi får samla ihop ett gäng och mötas på IP någon dag och springa ett intervallpass. Jag tror du skulle gilla att springa på bana :-).

  ReplyDelete
  Replies
  1. Det är nog mer att du tränar löpning och inte Yoga :-) Det är en svensk variant på Bikramyoga... Hur som helst så låter det roligt. Jag har efter Göteborgsveckorna insett att jag pressar mig hårdare i grupp än själv.

   Delete