Wednesday, June 22, 2011

Ändrade planer

det blir inget Vansbro marathon. Jag får göra det ett annat år. Med mer mil i benen och fler långa långpass. Men det är inte bara därför det blir inställt. Jag får finbesök av kompis med barn och det blir Grönan och storstadssightseeing. Det ska bli så kul, vi har inte setts på evigheter.

Istället funderar jag på halvmarathon på hemmaplan. Problemet är bara att jag jobbar. Jag kan säkert be en kollega att komma tidigare och lösa av mig men någon perfekt uppladdning är det inte. Å andra sidan är det bara på kul för att se vilket tempo jag orkar hålla och hur jag ska tänka inför Lidingöloppet.

Idag sprang jag på extremt tunga ben en runda i skogen med maken. Cementklumpar kändes det som. En pigg äldre herre sprorrade oss att kämpa upp fart i 2 km vilket jag fick betala med kräkkänslor och cement även i magen. Att fira lediga dagar med maken och småttorna är trevligt men vegetarisk buffé på Slottsträdgården i Ulriksdal är inte idealiskt verkar det som. Nu efteråt är jag nöjd som vanligt.

2 comments:

  1. Lidingöloppet, spännande. Jag "upptäckte" det för ca en månad sedan och tycker det låter spännande. Kanske det blir av nästa år. har du sprungit det förut?

    ReplyDelete
  2. Jag sprang tjejloppet förra året (10 km) och tyckte det var jättekul. Att springa milen är ju tufft på ett annat sätt, jag räknar med att 30 km och avslutande tunga backar kommer att kännas kanske mer i benen än konditionen. Men målet är bara att ta sig runt! Kul att du lämnar en kommentar här hos mig!

    ReplyDelete