Sunday, August 7, 2011

Det vräker ner!

Det har knappt regnat på hela juli. Till och med träden har haft problem hemma hos oss och har till och med börjat få gula blad. Just idag när jag ska springa långpass verkar det som allt kommer på en gång. Det fullständigt vräker ner och jag tror jag väntar med mitt långpass några timmar!

Så här fint hade jag det på mitt långpass förra veckan i Jämtland. 18 km, backigt, sprang till Storbofallet och tillbaka till vår stuga. En varm och solig dag men inte olidligt varmt. Vär framme vid fallet stannade jag och tog ett dopp. Det var underbart. Sommar när det är som allra bäst.


Storbofallet


Stigen upp från fallet. För övrigt blev det mest grusväg. Jag har blivit lite uppskrämd av allt prat om björn. Fånigt, det finns ju förmodligen ingen anledning alls att vara rädd men eftersom jag fått höra att det varit riktigt mycket björn synlig under våren och senast dagen innan så valde jag att känna mig trygg på grusväg. Fånigt det med, vad är det som säger att björn inte skulle kunna ge sig ut på upptäcksfärd dit? Hur som haver var det underbart och frågan är om det var sommarens bästa pass?

2 comments:

  1. Vad vackert. Skogsstigen ser så inbjudande ut att man önskar att genast få ge sig ut på den.

    ReplyDelete
  2. Ja, det är underbart. Älskar verkligen Jämtland

    ReplyDelete