Monday, June 7, 2010

Tänka om?

Jag har inte alls varit sugen på att springa marathon. Inte på grund av längden på loppet utan mer grund av kombinationen asfalt och värme. Men nu när man läser om alla som sprungit blir jag ju lite, lite sugen. Men för att kolla hur det är att springa längre än en halvmara så ska jag någon gång i sommar springa Roslagsleden, förslagsvis hemifrån till Domarudden i Åkersberga. Det borde landa på i alla fall 30km. Stefan påstår att jag får springa hem igen sedan men jag tänkte nog mig att bli hämtad. Familjen kan väl bada medan de väntar?

2 comments:

  1. Spännande! Själv har jag anmält mig till marathon i Budapest 1/2 :-) Det är visserligen med mina kollegor därnere i form av stafettlöpning men ändå! Mitt mål är att klara milen på en för mig bra tid. Kollegan sprang Stockholmsmarathon på 3.28 i lördags så han lär inte springa någon stafettvariant dock.

    ReplyDelete
  2. Jag har själv kommit på att jag tycker att det är fantastiskt kul att springa lopp. Och en bra morot för att ge sig ut och träna. Hur lång blir delsträckan som du ska springa?

    ReplyDelete