Wednesday, June 2, 2010

Nöjdare!

Vårruset föregicks med klippning, diverse shopping (hittade äntligen ett par sommarskor) och sushi samt 2 timmars prat med bästaste vännen. Tänk att smatalsämnena aldrig tar slut! Fantastiskt väder dessutom. Eftersom vi pratade så mycket missade vi till och med uppvärmningen. När jag stod i startfållan insåg jag att jag borde valt en startgrupp tidigare, då många verkade ha placerat sig helt fel. Innan start tänkte jag först ta det lugnt om det kändes trögt men när jag väl började springa kändes benen pigga. Dessuotm dök tanken upp att springa under 25 en gång är ingen gång, jag måste kunna göra det två gånger på raken! Nåväl, det gick bra ändå även om starten i loppet gick i 6,35-tempo. Rätt snart blev det luckor och jag sicksackade mig framåt. Eftersom första km landade på 5,10 så försökte jag springa på bra efter det. Jag sprang förbi hela tiden! Det var en väldigt flack bana och jag kunde nog ha legat på lite bättre mellan km 2-3 då det gick svagt nerför. Lite för sent hittade jag en bra rygg att följa, en tjej i grön tröja från KI. Men det var för mycket folk som gick i bredd, så jag tappade henne. Sista kilometern var rätt tung och bara några hundra meter från mål hade de vätskekontroll! Det gick inte att spurta riktigt på slutet heller, lite för mycket folk. Dessutom var jag rätt slut. 24,03 blev tiden med min klocka!

Jag är faktiskt väldigt nöjd! Visst få jag lov att var det? Nu har jag sovit som en sten hela natten istället för att vrida och vända på mig och vakna en gång i timmen som jag brukar innan ett dagpass. Jobbet väntar!

3 comments:

 1. Jäklar i min lilla låda vilken tid!!! Jag är så otroligt imponerad! Tjugofyra minuter. Respect.

  ReplyDelete
 2. WOW! otroligt bra med tanke på snigelfarten i början! Du är säkert god för 22 snart!
  Springer bakom IP idag ca 14 om du kan?

  ReplyDelete
 3. Saring: Tack! Du med dina långa slanka ben kan säkert också om du fortsätter!

  Magda: 22! Du är inte klok! Hann tyvärr inte IP, kan du inte SMS:a i för väg om du har tid eller lust att någon runda? Har oftast lite svårt på vardagseftermiddagar tyvärr...

  ReplyDelete