Saturday, August 13, 2011

Testing testing

Provade att springa veckans långpass i högre tempo. Valde därmed inte terrängspår. Vår hemmaväg är rätt kuperad och nu valde jag att förlänga passet på den och vidare ut till Karby och deras motionsspår. Där sprang jag nog tokigt, det blev endast 2,5 km där istället för planerade 5. En massa stigar som gick åt alla möjliga håll. Trodde det skulle vara mer backar men som sagt jag såg knappt en femtedel av spåren misstänker jag, jag missade nog dem helt enkelt. Kul ändå med stigar och mjukt underlag.

Passet landade på 18 km i ca 5,35-tempo. Kändes inte mycket jobbigare än att springa i långsammare tempo, vilket jag brukar. Lagom att det blev lite kortare än tänkt då vänsterbenet protesterade efter ca 12. Får se vart det tar vägen. Kanske är jag inte tillräckligt stark för långpass varje vecka? Jag hoppas ju kunna springa Lidingöloppet men inte till vilket pris som helst.

Annars har dagen ägnats åt att prova att gjuta betong med dottern. Ska bli spännande att se resultaten i övermorgon. 2 krukor, ett rabarberblad, ett fågelbad, en ödla och en sköldpadda. Nästan som julafton!

2 comments:

  1. Strongt! Det var ju en hiskelig fart du orkade hålla.

    ReplyDelete
  2. Man tackar och bockar :) Egentligen är det makens förtjänst. Han är för tillfället min coach och påstod att jag skulle fixa det... Det gick ju visade det sig!

    ReplyDelete