Thursday, February 18, 2010

Löpband

Löpbandet på gymet och jag börjar snart bli kompisar. Det är rätt skönt att slippa snön ett slag. Summa sumarum för dagen: 45 min styrketräning rygg och bröst, sedan 7,6 km på löpbandet. Fartlek kan det nog kallas. Låååångsamt grundtempo och så korta intervaller på 90-30 sek i 4:15 fart på det. Kändes okej i knä och vad. Känns okej nu med. Men höger vad och baksida lår kommer oftast smygande efter ett par timmar. Men det kan väl inte rimligen vara ett problem när jag inte tänker på det alls när jag jobbar? Så fort jag är på jobbet känner jag ingenting. Nada. Jag kanske känner efter för mycket? Hursom helst ska jag till naprapaten på lördag. Då ska hon få ta sig en titt på min sneda och vinda kropp. Hoppas på en rejäl dos med rehabövningar i förebyggande syfte.

3 comments:

  1. Piratfarsan berättade att det var nån som hejade på honom på gymmet men han var för slut efter löppbandet för att fatta vem det var! ;o)
    Kan det ha varit du? Jag kunde inte förmå mig till löpbandet idag... tränar styrka hemma om en lite stund och sen blir det nog 2 löppass under helgen... Jag är en utemänniska...

    ReplyDelete
  2. Magdalena: Ja det var jag! Lite kul att känna igen någon IRL! Jag hoppas joggen 1:a maj blir av! Eller så ses kanske även vi på gymet?!

    Roadrunner: Hmmm jaaa eller njaaaa. Jag får väl erkänna att jag har tänkt lägga in ett litet kol nu...

    ReplyDelete